Riool verstopt Hengelo

Een riolering verstopping in Hengelo lossen wij graag voor u op!

Is uw riool verstopt in Hengelo? Dan kunt u via ons een zeer ervaren professional inschakelen die snel ter plekke kan zijn. Ruikt u ook nog een nare stank in uw woning of bedrijf en is er zelfs sprake van lekkage? Onze specialist onderzoekt alle mogelijke problemen met uw riolering en bedenkt gerichte oplossingen!

Riolering verstopt in Hengelo: snelle hulp, ook bij spoed!

Als uw riolering verstopt raakt, kan de hulp uit Hengelo niet snel genoeg komen. Gelukkig kan de lokale vakman snel ter plekke zijn, juist omdat hij uit de buurt komt! Erg handig, zeker als uw sanitair op het punt staat te overstromen… of al overstroomd is. Maar wat voor werkzaamheden kunt u eigenlijk verwachten?

 1. Verstoppingen worden meestal verwijderd met mechanisch gereedschap. De leiding wordt dan uitgefreesd of schoon gespoten met hoge waterdruk.
 2. Heeft u last van stank of lekkage? De specialist voert dan een inspectie uit om de bron van het probleem op te sporen.
 3. Tijdens de behandeling krijgt u vrijblijvende adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Verstopt riool in Hengelo? Eerst duidelijkheid over de kosten!

In geval van een verstopt riool wilt u eerst wat meer weten over de kosten die de vakman in Hengelo rekent. Helaas kunnen we geen vaste prijzen noemen, omdat iedere situatie weer anders is. Wel kunt u ons altijd bellen voor een prijsopgave. Aansluitend kunt u dan een afspraak maken, zodat onze vakman een nog betere inschatting van de prijs kan maken.

Wat zijn eigenlijk belangrijke punten voor het bepalen van de prijs? Als uw riool verstopt raakt in Hengelo, dan moet de vakman met eigen ogen kunnen zien wat er aan de hand is. De antwoorden op de volgende vragen zijn dan van belang:

 • Wat blokkeert uw riolering precies?
 • Hoe is deze verstopping veroorzaakt?
 • Is de verstopping goed bereikbaar?
 • Dient er ook een inspectie te worden uitgevoerd?
 • Liggen er defecten aan de verstopping ten grondslag?
 • Dienen er reparaties te worden uitgevoerd? Zo ja, waarmee?
 • Met welk gereedschap dient de verstopping zelf te worden verwijderd?
 • Hoeveel werkuren zullen uiteindelijk in rekening gebracht moeten worden?

Hoe kunt u nieuwe verstoppingen voorkomen?

U kent het gezegde wel: voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor ziektes, maar ook voor huishoudelijke rampen. Raakt uw riool verstopt, voor de zoveelste keer? Onze vakman in Hengelo heeft een paar tips voor u!

 1. Probeer nooit olie of vet door te spoelen. Ze leveren de meest hardnekkige blokkades op!
 2. Houd al uw sanitair vrij van tampons, maandverband of andere sterk absorberende producten.
 3. Spoel al het sanitair eens per maand door met een oplossing van soda en heet water.

Riool verstopt in Hengelo? Onze expert helpt u graag!

De nood is hoog als er geen water of resten meer kunnen worden afgevoerd. Of de nood is nog hoger als alles snel naar boven komt drijven! Bel daarom nu onze vakman voor een afspraak in Hengelo of omgeving. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u op zijn hulp rekenen!

Riool verstopt Hengelo?

Wij staan 24/7 voor u klaar!