Afvoer ontstoppen Hengelo

Als u in uw woning of bedrijf met een geblokkeerde afvoer zit, dan zit er maar één ding op: de afvoer ontstoppen! Maar wie gaat dit doen? Bent u een doe-het-zelver, dan pakt u de plopper erbij of u koopt chemische ontstoppers. Bespaart u liever tijd, dan toetst u ons nummer in. Onze rioolvakman zorgt dan voor een effectieve en milieuvriendelijke afvoer ontstopping! Wij leggen graag uit hoe hij te werk gaat.

Afvoer ontstopping door uw specialist

Het ontstoppen van een afvoer kan al binnen een uur na aankomst van onze specialist. Maar dat geldt vooral voor verstoppingen die niet door vetresten of door een ernstiger rioolprobleem zijn veroorzaakt. Onze specialist hanteert de volgende methodes:

1. Afvoer ontstoppen met frees
Het vuil wordt uit uw afvoer gefreesd. Hierna kunnen de resten direct met het water door de afvoer weg. De frees kan de leidingen niet bekrassen of doorboren, dus daar hoeft u niet bang voor te zijn.

2. Afvoer ontstoppen met hogedrukreiniger
Een hogedrukreiniger wordt meestal ingezet als er sprake is van een ernstige verstopping. De specialist spuit de afvoer en de leidingen schoon met water. De resten worden meteen met het water afgevoerd.

Toch zelf uw afvoer ontstoppen? Pas op voor schade.

Niet alle middelen zijn even geschikt of milieuvriendelijk. Met een ontstoppingsveer kunt u uitschieten en een leiding doorboren. Een van onze klanten maakte zelfs mee dat de veer dwars door een muur schoot! Denkt u eerder aan een chemische ontstopper? Deze is in vloeibare vorm of als korrels te verkrijgen. Helaas doen dit soort middelen meer kwaad dan goed:

  • Ze kunnen uw leidingen aantasten.
  • Ze verstoren de waterzuivering.
  • Het zijn dure producten.
  • U moet veel flessen gebruiken om resultaat te behalen.
  • Bij een geblokkeerd voorwerp of een onderliggend rioolprobleem, zoals een leidingbreuk, behaalt u zelfs geen enkel resultaat.

Kosten afvoer ontstoppen Hengelo

U wilt niet alleen een efficiënte, maar ook een betaalbare afvoer ontstopping. Onze specialist overlegt daarom eerst altijd met u wat er moet gebeuren. Bij het eerste contact kunt u alvast naar een prijsopgave vragen. Is onze specialist eenmaal ter plekke, dan kan hij zelf de ernst van de situatie beoordelen. De volgende vragen zijn dan van belang voor het bepalen van een eerlijke prijs:

  1. Hoe hardnekkig is de blokkade in uw afvoer?
  2. Hoe diep zit de (oorzaak van de) blokkade eigenlijk?
  3. Moet er ook een inspectie plaatsvinden? Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem?
  4. Welke materialen moet gebruikt worden voor ontstopping en/of reparatie?
  5. Hoeveel uren zijn nodig om uw probleem op te lossen?

Gedegen afvoer ontstopping door een expert nodig?

Dan kunt u ons bellen voor een afspraak. Onze specialist uit Hengelo zet uw opdracht dan meteen in de agenda. U kunt ons dag en nacht inschakelen, het hele jaar door! Ziet u ons nummer al staan?

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!