Wc ontstoppen Hengelo

U wilt uw wc ontstoppen. Helaas zijn de pakken soda niet aan te slepen en met de rubberen ontstopper bent u ook al uren bezig. Ons advies? Berg uw spullen maar snel op en bel ons. Onze rioolvakman in Hengelo zit namelijk al klaar in zijn busje. Wat kan en mag hij voor u betekenen? Hier vindt u alle uitleg.

Hoe ontstopt onze expert uw wc?

Het kan zijn dat uw wc eerst gedemonteerd moet worden. De specialist doet dit om beter bij de blokkade te kunnen komen. Uiteraard zal hij na de ingreep de wc ook weer netjes monteren en de werkplek even schoonmaken. Maar met welk gereedschap kan hij uw wc ontstoppen?

1. Met een frees
De frees wordt zo afgesteld dat deze de leidingen niet kan beschadigen tijdens het frezen. Het vuil wordt door de frees fijngemaakt. Een keer doorspoelen en het vuil kan meteen worden afgevoerd.

2. Met een ontstoppingsveer
Hoe kan uw wc ontstopt worden zonder schade? Met een ontstoppingsveer kunt u namelijk behoorlijk wat krassen in de pot veroorzaken. De veer kan ook uitschieten en een leiding doorboren. Gelukkig weet onze specialist precies hoe de veer op een veilige en efficiënte manier gebruikt moet worden.

Kosten wc ontstoppen Hengelo

Een wc ontstoppen hoeft niet duur te zijn. Wel is de ingreep afhankelijk van de ernst van het probleem. Een blokkade verwijderen kan al binnen een uur, maar als deze door wortelgroei of door een verschoven leiding wordt veroorzaakt, dan wordt het een ander verhaal. Onze expert moet daarom per geval een nieuwe prijs berekenen. Dat doet hij mede aan de hand van de volgende vragen:

  • Waaruit bestaat de blokkade en hoe hardnekkig is deze?
  • Hoe diep zit de blokkade?
  • Is er een inspectie nodig, bijvoorbeeld met een rioolcamera?
  • Met welke middelen kan de blokkade het beste verwijderd worden?
  • Hoeveel werkuren zal de ingreep in beslag nemen?

Bel ons voor uw wc ontstopping in Hengelo!

Voor Hengelo en omgeving hebben wij altijd een enthousiaste en ervaren expert klaarstaan. U belt voor een woning of voor een bedrijf? Wij helpen iedereen uit de nood! Ook in het weekend en op feestdagen parkeert onze specialist zijn busje voor uw deur als u dat wenst. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel ons en u krijgt hulp van een zeer ervaren en vriendelijke rioolvakman.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!